Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

«Λευκή Νύχτα» την Παρασκευή στον Άγιο Νικόλαο για να αλλάξει το κλίμα μιας δύσκολης χρονιάς

Mια προσπάθεια για να αλλάξει το κλίμα μιας κακής εμπορικής χρονιάς και να υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο το καρναβάλι κάνει και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου, με την διοργάνωση της Λευκής Νύχτας αυτή την Παρασκευή.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου, Οδυσσέας Παπαδάκης, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως η διοργάνωση της Λευκής Νύχτας που δεν γίνεται για πρώτη χρονιά στην πόλη έχει αφήσει τον κόσμο και τους επαγγελματίες πολύ ικανοποιημένους και έτσι και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος και οι καταστηματάρχες θα υποδεχθούν τον κόσμο με όλους τους εμπορικούς δρόμους γεμάτους μουσική και κεράσματα σε μια βραδιά που κρατήσει μέχρι αργά τη νύχτα.

Η φετινός χειμώνας όπως λέει ήταν από τους χειρότερους που έχει περάσει ο Εμπορικός Κόσμος του Αγίου Νικολάου αφού ο κόσμος αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και έχει περιορίσει τις αγορές του στα απολύτως απαραίτητα. Παρόμοια ήταν και η ανταπόκριση στις εκπτώσεις, που στην Κρήτη συνεχίζονται μέχρι τις 15 Μαρτίου, όπου ενώ υπήρξε μια σχετική κίνηση, το αποτέλεσμα ήταν κατώτερο του αναμενομένου.

The post «Λευκή Νύχτα» την Παρασκευή στον Άγιο Νικόλαο για να αλλάξει το κλίμα μιας δύσκολης χρονιάς appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr https://ift.tt/2EfUNhD
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου