Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Υψηλότερες προσδοκίες για το φετινό τετραήμερο της AgroExpo στην Ιεράπετρα

Μόλις πέντε με έξι είναι ακόμα οι διαθέσιμες παγόδες για να κλείσουν όλες οι συμμετοχές στις 75 παγόδες που έχουν προγραμματιστεί για τη φετινή 3η αγροτική έκθεση ΑgroExpo στην Ιεράπετρα. Το 2016 οι συμμετοχές ήταν μόλις 27, για την επόμενη χρονιά η τάση ήταν φανερά ανοδική, ώσπου φέτος θα υπάρξει 100% πληρότητα βάση του αρχικού προγραμματισμού.

Οι ημερομηνίες της έκθεσης έχουν κλειδώσει, με ημερομηνία έναρξης την 9η Μαίου και λήξη στις 12 του μήνα. Για πρώτη φορά φέτος η διάρκεια θα είναι 4 ημέρες και όχι 3 που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Αυτά τόνισε σε συνέντευξη στο Ράδιο Λασίθι ο ειδικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Κος Δουλουφάκης, αναφέροντας χαρακτηριστικά την έκδηλη ικανοποίησή του που πηγάζει και από τη θετική ανταπόκριση εκθετών αλλά και τις αυξημένες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

»Ο βαθμός προετοιμασίας είναι αρκετά υψηλός όσο πλησιάζουμε στις ημερομηνίες, καθώς και οι συμμετοχές των ενδιαφερομένων θα καλύψουν όλες τις κατηγορίες των αναγκών μιας τέτοιας έκθεσης από παρεχόμενες υπηρεσίες που σχετίζονται με τους αγρότες, έως τον κλάδο των τροφίμων, των εφοδίων, του εξοπλισμού και των θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων», ανέφερε ο ίδιος.

Ένα επίσης νέο δεδομένο που προκύπτει για φέτος μετά την απαίτηση των εκθετών είναι το συνεχές και όχι το σπαστό ωράριο της έκθεσης, εξαιρουμένης της πρώτης μέρας που θα είναι ημέρα εγκαινίων αλλά και η διάταξη των περιπτέρων που θα είναι σε σχήμα σαλίγκαρου.

Τέλος, ζητούμενο για τις επόμενες εκθέσεις αποτελεί ο χώρος που υπάρχει η δέσμευση από πλευράς Περιφέρειας πως θα χρηματοδοτήσει έναν μόνιμο εκθεσιακό χώρο που θα φιλοξενεί εκθέσεις ευρύτερου ενδιαφέροντος.

The post Υψηλότερες προσδοκίες για το φετινό τετραήμερο της AgroExpo στην Ιεράπετρα appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr https://ift.tt/2XrmMDM
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου