Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας στην εκδήλωση προς τιμήν του Philip Betancourt στο Καβούσι

Στην εκδήλωση προς τιμήν του αρχαιολόγου καθηγητή κ. Philip Betancourt στο Καβούσι παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος απένειμε στον κ. Betancourt τιμητική πλακέτα με την αρχαία Μινωική Ελιά του Καβουσίου και τον συνεχάρη για το σπουδαίο ανασκαφικό και ακαδημαϊκό του έργο.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Ο Δήμος Ιεράπετρας είναι πάντα αρωγός σε κάθε οργανωμένη πρωτοβουλία ανάδειξης της πολιτιστικής του κληρονομιάς.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Philip Betancourt για την τεράστια προσφορά του στην ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών του τόπου μας.

Επιπλέον ευχαριστώ την προϊσταμένη της εφορείας αρχαιοτήτων Λασιθίου κ. Χρύσα Σοφιανού, τον προϊστάμενο του ΙΝΣΤΑΠ αρχαιολόγο κ. Tom Brogan, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καβουσίου κ. Γιάννη Ρεμεδιάκη και τον πολιτιστικό σύλλογο Καβουσίου για την πολύτιμη στήριξη και βοήθειά τους.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Χαλκιαδάκη, μέλος του Τοπικού συμβουλίου, για τη μεγάλη συνεισφορά του στην τιμητική εκδήλωση.

Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και πάντοτε επιτυχίες στο έργο του κ. Betancourt.»

The post Παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας στην εκδήλωση προς τιμήν του Philip Betancourt στο Καβούσι appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr https://ift.tt/2sp8RQa
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου