Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Άνω κάτω με την κατάληψη του ΙΚΑ στην Ιεράπετρα και κλιμακίου του ΕΟΠΥΥ

‘Ανω κάτω έγιναν σήμερα στην υπηρεσία του ΙΚΑ στην Ιεράπετρα με αφορμή την συμβολική κατάληψη του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ από νωρίς το πρωί.

Αιτία ήταν η προγραμματισμένη εδώ και καιρό επίσκεψη κλιμακίου του ΕΟΠΥΥ  από τον Άγιο Νικόλαο και τα κεντρικά της Αθήνας, για ραντεβού που είχε κλείσει με ασφαλισμένους, για πιστοποιήσεις αναπηρίας αλλά και να διερευνήσει κάποια παράπονα που γίνονται για ιδιώτες γιατρούς της περιοχής.

Το κλιμάκιο την ώρα που αποχωρεί από το ΙΚΑ

Την ώρα που το κλιμάκιο έφτασε στο ΙΚΑ, το οποίο εκείνη την ώρα λειτουργούσε κανονικά, οι συνταξιούχοι δεν επέτρεψαν την είσοδό τους, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια σχετική ένταση με εκπροσώπους των εργαζομένων και τη διοίκηση του ΙΚΑ που είχαν προετοιμαστεί να υποδεχτούν το κλιμάκιο και δεν ήθελαν να αναβληθεί η επίσκεψη κάνοντας πολλά παράπονα προς το Σύλλογο Συνταξιούχων. Παράλληλα στο χώρο βρισκόταν και οι ασφαλισμένοι για τα ραντεβού που είχαν κλειστεί, πολλοί απ’ τους οποίους έφυγαν βλέποντας την κατάσταση.

Τελικά λύση δεν βρέθηκε και το κλιμάκιο αποχώρησε προσπαθώντας να βρει κάποιο άλλο χώρο για να πραγματοποιήσει σήμερα τα ραντεβού με όσους είχαν απομείνει, ενώ είναι πιθανό κάποιες συναντήσεις να γίνουν αύριο.

Όλη αυτή η συνεννόηση μεταξύ του κλιμακίου του ΕΟΠΥΥ και των υπηρεσιών έγινε έξω από την είσοδο του ναού του Αγίου Γεωργίου που όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες όσοι είχαν υπομονή εξυπηρετήθηκαν από την υπάλληλο που είχε έρθει από την Αθήνα.

Από πλευράς του κλιμακίου του ΕΟΠΥΥ πάντως, παρά την σημερινή ταλαιπωρία, κυρίως για την  υπάλληλο που είχε ταξιδέψει από την Αθήνα και έχασε τα εισιτήριά της, υπήρξε κατανόηση προς το σύλλογο συνταξιούχων και την απεργιακή κινητοποίησή τους.

.

The post Άνω κάτω με την κατάληψη του ΙΚΑ στην Ιεράπετρα και κλιμακίου του ΕΟΠΥΥ appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr https://ift.tt/2JklJlb
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου