Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Κισσαμικός Τρίκαλα 1-3

Και το σερί καλά κρατεί… Ακόμη ένα τρίποντο πήραν την Κυριακή  τα Τρίκαλα, κερδίζοντας με 3-1 τον Κισσαμικό επί κρητικού εδάφους για την 28η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Αυτή ήταν η 12η σερί νίκη για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, που δεν σταματά να παράγει γκολ και θέαμα στα παιχνίδια της, αν και βέβαια είναι μακριά από την κορυφή και με 58 βαθμούς έπιασε τον ΟΦΗ στην 4η θέση.

Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί με 29 βαθμούς είναι στη 12η θέση μαζί με τον Αχαρναϊκό, έχοντας ακόμα άγχος σχετικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, μόλις στο 4′ ο Μπαλμπόα έγινε απειλητικός με ένα σουτ που επιχείρησε και η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ άστοχο ήταν και το σουτ του Λεάντρο στο 7′ μετά από κόρνερ του Μπαϊκαρά.

Στο 11′ ο Γκόλιας εκτέλεσε κόρνερ και ο Λαζαρίδης εξουδετέρωσε την κεφαλιά του Μουμίν, με την υπεροχή των Θεσσαλών να καρποφορεί στο 25′ και με τους ίδιους πρωταγωνιστές, καθώς ο Μουμίν βρήκε δίχτυα με κεφαλιά ύστερα από την εκτέλεση κόρνερ του Γκόλια.

Ο τελευταίος είχε ένα καλό χτύπημα φάουλ που πέρασε άουτ στο 27′, ενώ στο 32′, και πάλι από στημένη φάση, ο Κουσκουνάς έκανε την κεφαλιά που ήταν άστοχη.

Το 0-2 για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 35′, με τον Γκόλια να τροφοδοτεί τον Γιαννιτσάνη, που νίκησε με πλασέ τον Λαζαρίδη, ενώ ο 31χρονος αριστερός μπακ ήταν σε μεγάλη μέρα και στο 48′ έφτιαξε και το τρίτο γκολ της ομάδας του, εκτελώντας φάουλ και βρίσκοντας αφύλακτο τον Μουμίν, που με προβολή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 61′ ο Γιαννιτσάνης βρήκε σε επίκαιρη θέση τον Κουσκουνά, όμως ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΤ δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήταν η πρώτη φορά στο ματς που ο Κισσαμικός έκανε αισθητή την παρουσία του με σουτ του Τιάγκο Σίλβα που έφυγε άουτ.

Στο 64′ ο Μπαϊκαρά σούταρε δυνατά και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λαζαρίδη, για να μειώσουν οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου στο 78′.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Μαρτίνεθ εκτέλεσε κόρνερ, ο Στογιάνοφ πήρε την κεφαλιά και ο Μίλιτς από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάμπρου του Συνδέσμου Εύβοιας με βοηθούς τον Πάγκαλο του Συνδέσμου Λασιθίου και τον Αργύρη του Συνδέσμου Εύβοιας.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Μπουγαΐδης, Παντελάκης, Γκούμας, Ενγκουέμ (51′ Tιάγκο Σίλβα), Μαρτίνεθ, Κίκε (63′ Μάντζης), Μίλιτς (80′ Βλάχος), Στογιάνοφ.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν (90′ Aρναρέλλης), Μπαϊκαρά, Μπαλμπόα (73′ Μαχαμάτ), Στεφάνοβιτς (89′ Νταμάχου), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς.



from Cretapost.gr http://ift.tt/2oVqm6Q
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου