Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

22χρονος νεκρός από ηλεκτροπληξία στο Ρέθυμνο ενώ κούρευε το γκαζόν

Τραγική κατάληξη είχε ένας 22χρονος νεαρός στο Ρέθυμνο ο οποίος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία την οποία υπέστη, ενώ κούρευε το γκαζόν.

Η μηχανή κουρέματος γκαζόν κεραυνοβόλησε τον άτυχο Ελληνοπολωνό νέο με ηλεκτρικό ρεύμα με αποτέλεσμα να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου σε μια προσπάθεια να σωθεί η ζωή του.

Κατά πάσα πιθανότητα αιτία της ηλεκτροπληξίας που στέρησε στον 22χρονο τη ζωή, ήταν το φθαρμένο καλώδιο που ηλεκτροδοτούσε τη μηχανή του γκαζόν που λόγω και της υγρασίας στο γκαζόν, αποτέλεσε θανάσιμη παγίδα για τον νεαρό που δέχτηκε χιλιάδες volt στο σώμα του.

Γύρω στις 4 και μισή το απόγευμα μετέφεραν τον 22χρονο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και παρά τις προσπάθειες των γιατρών  να τον επαναφέρουν στη ζωή με τη διαδικασία της ανάνηψης, αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό και έχασε τη ζωή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι προσπάθησαν 15 φορές πραγματοποιώντας ανάνηψη, να επαναφέρουν στη ζωή τον άτυχο νέο, ο οποίος έφτασε στο νοσοκομείο μη έχοντας τις αισθήσεις του, σε λιποθυμική κατάσταση από το σοκ που υπέστη ο οργανισμός του.

Η αστυνομία έφτασε στο νοσοκομείο για να λάβει τις απαραίτητες καταθέσεις για να διαλευκάνει τα αίτια του θανάτου και να αποδώσει τυχόν ευθύνες, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του νέου που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του.

Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης ανέλαβε η αδελφή του αποθανόντα.

πηγή: neakriti.gr

The post 22χρονος νεκρός από ηλεκτροπληξία στο Ρέθυμνο ενώ κούρευε το γκαζόν appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2bALRZe
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου