Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Τέλος οι καύσεις – Ξεκινά η αντιπυρική περίοδος

Τελευταία ημέρα του Απριλίου σήμερα και επίσης τελευταία για όσους έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε καύσεις αγροτικών υπολειμμάτων ή κάθε είδους άλλη καύσης σε υπαίθριο χώρο. Η αντιπυρική περίοδος ξεκινά από 1η Μαΐου και οι πυροσβεστικές υπηρεσίες ετοιμάζονται για ακόμα ένα καλοκαίρι σε επιφυλακή για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση κάθε περιστατικού που μπορεί να προκύψει.

Ο διοικητής της ΠΥ Ιεράπετρας κ . Καλλιοντζής μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανάφερε πως από αύριο θα ξεκινήσουν αυξημένοι έλεγχοι σε όλη την περιοχή με στόχο για ένα δεκαήμερο να γίνονται συστάσεις, ενημέρωση και παρατηρήσεις σε όσους εντοπιστούν να πραγματοποιούν καύσεις, και από κει και πέρα δεν θα υπάρξει άλλη ανοχή.

Η Υπηρεσία όπως λέει έχει αποδυναμωθεί και φέτος θα έχει τρεις λιγότερους υπαλλήλους, ένα κενό που αναμένεται να καλυφθεί με τις προσλήψεις εποχικού προσωπικού που προγραμματίζονται και για τις οποίες κάλεσε τον ντόπιο κόσμο που γνωρίζει καλά τις περιοχές να δείξει το ενδιαφέρον του και να καλύψει τις θέσεις που ανοίγουν.

The post Τέλος οι καύσεις – Ξεκινά η αντιπυρική περίοδος appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://bit.ly/2DCNYaE
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου