Πρόκειται για ένα εκλεκτό έδεσμα, ιδιαίτερα «αγαπητό» στους λάτρεις της μεσογειακής διατροφής καθώς κι ένα από τα πιο κορυφαία, «γκουρμέ» πιάτα της γαλλικής κουζίνας. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο, ότι η Γαλλία παραμένει στην πρώτη θέση παγκοσμίως τόσο στην εμπορευματοποίηση όσο και στη μαγειρική του χρήση. Ο λόγος βέβαια για το σαλιγκάρι ή αλλιώς κρητικός χοχλιός, η εκτροφή του οποίου, με σωστό...
from Cretapost.gr https://ift.tt/2lHKbzg
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου