Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Oι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στο Λασίθι

Η Νέα Δημοκρατία θα πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες εσωκομματικές εκλογές, που προβλέπονται από το καταστατικό της και τον κανονισμό λειτουργίας του κόμματος, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.

Από την εκλογική διαδικασία θα προκύψουν ο νέος πρόεδρος και τα μέλη της Ν.Ο., οι νέοι πρόεδροι και τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο και οι σύνεδροι που θα εκπροσωπήσουν τον νομό Λασιθίου στα δύο επόμενα συνέδρια του κόμματος.

Οι εκλογές τα πραγματοποιηθούν στα γραφεία των ΔΗΜ.Τ.Ο ή σε χώρους που θα προσδιοριστούν με νεότερη ανακοίνωση και θα διαρκέσουν κατά τις ώρες 10:00 έως 19:00, της Κυριακής 13 Μαΐου 2018.

Δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα μέλη τα οποία είναι οικονομικά ενήμερα και δεν έχουν τα κωλύματα που προβλέπονται από το άρθρο δύο της εγκυκλίου των εκλογών. Η πληρωμή της συνδρομής γίνεται πλέον μόνο ηλεκτρονικά,  και μέχρι 04/05/2018.

Η δήλωση υποψηφιότητας για την εκλογή στα παραπάνω αξιώματα κατατίθεται στην αρμόδια Ν.ΕΦ.Ε., εγγράφως και επί αποδείξει, από την 10:00 της Τετάρτης, 25 Απριλίου 2018 μέχρι την 19:00 ώρα της Παρασκευής 27 Απριλίου 2018, προσκομίζοντας τα προβλεπόμενα από την εγκύκλιο δικαιολογητικά. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι οικονομικά ενήμεροι κατά την χρόνο κατάθεσης της υποψηφιότητας του.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του κόμματος www.nd.gr, από όπου μπορούν να πληροφορηθούν για το περιεχόμενο της εγκυκλίου των εσωκομματικών εκλογών.

The post Oι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στο Λασίθι appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr https://ift.tt/2qPOafY
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου