Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Έκλεψαν 150 μεγάλους ξύλινους πάσσαλους στη Σητεία και αναζητούνται

Πριν μερικές ημέρες διαπιστώθηκε η κλοπή περί των 150 ξύλινων πασσάλων στήριξης  από το χώρο του απεντομωτηρίου , έναντι του Λιμεναρχείου Σητείας.

Αφενός λόγω του μεγάλου μήκους των στύλων (2,5-3,5μ.)  και της έλλειψης χώρου αποθήκευσης, αφετέρου λόγω της ανάγκης εύκολης πρόσβασης για τη  φόρτωση τους μαζί με τα δέντρα προς φύτευση, οι ξύλινοι πάσσαλοι αποτέλεσαν εύκολη λεία για κάποιους επιτήδειους οι οποίοι, αφού κατέστρεψαν την πρόχειρη περίφραξη, πιθανότατα εντός μιας νύχτας τους φόρτωσαν ανενόχλητοι και διέφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

 Ο όγκος των ξύλινων πασσάλων είναι αρκετά μεγάλος, επομένως είτε χρησιμοποιήθηκε μεγάλο όχημα είτε υπερφορτώθηκε κάποιο μικρότερο αγροτικό όχημα ,είτε έγιναν άνω του ενός δρομολόγια. Είναι επομένως πιθανόν,  κάποια ασυνήθιστη  κίνηση να υπέπεσε στην αντίληψη κάποιου διερχόμενου ή κατοίκου της περιοχής.  

Στο Λιμεναρχείο Σητείας έχει κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων, όμως, καθώς οι πάσσαλοι στήριξης μας είναι απαραίτητοι, (ειδικά την περίοδο αυτή που πνέουν ισχυροί άνεμοι, ) αλλά και επειδή τέτοιες πράξεις δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες, παρακαλούμε όποιον συμπολίτη μας γνωρίζει κάτι, να το αναφέρει άμεσα στο Λιμεναρχείο.

The post Έκλεψαν 150 μεγάλους ξύλινους πάσσαλους στη Σητεία και αναζητούνται appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2GwsVGr
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου