Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Πρώτο 40αρι για το φετινό καλοκαίρι στην Ιεράπετρα

H πιο ζεστή μέρα του φετινού καλοκαιριού, είναι η σημερινή σε πολλές περιοχές της Κρήτης. Στην Ιεράπετρα η θερμοκρασία όπως καταγράφηκε από τον Μετεωρολογικό Σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου που βρίσκεται στο κτίριο της Μητρόπολης, ξεπέρασε τους 40 βαθμούς, φτάνοντας τους 40.2 στις 16:26 ενώ στις 8 το απόγευμα έχει πέσει στους 37. Η υγρασία πάντως όλη την ημέρα βρίσκεται σε αρκετά χαμηλότερα επίπεδα απ’ ότι συνήθως και κάνει την κατάσταση κάπως πιο υποφερτή.

Οι θερμοκρασίες, στα νότια του νησιού, ήταν σημαντικά αυξημένες με τις ψηλότερες να καταγράφονται στα Χανιά. Στην Κουντούρα το θερμόμετρο έγραψε 43.6 λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, στην Παλαιόχωρα 42.4 πριν τις 5. Στον Πλακιά και την Αγία Γαλήνη στο Ρέθυμνο η θερμοκρασία έφτασε τους 41.8.

Στα βόρεια του νησιού πάντως τα πράγματα ήταν καλύτερα αφού ενδεικτικά στον Άγιο Νικόλαο η μέγιστη θερμοκρασία που καταγράφηκε ήταν 35.2 ενώ στη Σητεία 37.3.

Για αύριο, Σάββατο, η θερμοκρασία σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ θα βρίσκεται στα ίδια επίπεδα, με αυξημένες θερμοκρασίες στα νότια της Κρήτης, ευνοείται η μεταφορά σκόνης, ενώ οι άνεμοι θα είναι βοριοδυτικοί 3-5 μποφόρ.

 

The post Πρώτο 40αρι για το φετινό καλοκαίρι στην Ιεράπετρα appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2t9jgiK
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου