Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Eπιστολή Aντιπεριφέρειας Λασιθίου σε Υπουργείο Παιδείας για την επαναλειτουργία του ΤΕΙ Ιεράπετρας

Επιστολή με θέμα την επαναλειτουργία του τμήματος Εμπορίας & Διαφήμισης του ΤΕΙ Κρήτης στην Ιεράπετρα κοινοποιεί στο Υπουργείο Παιδείας η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

Με την παρούσα επιστολή ζητούμε το τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης της Ιεράπετρας να ενταχθεί στο Μηχανογραφικό Δελτίο και να μην σταματήσει η λειτουργία του.

Με αγανάκτηση διαπιστώνουμε ότι 9 τμήματα ΤΕΙ από τα 20 που ήταν προς κατάργηση θα επαναλειτουργήσουν, μεταξύ των οποίων δεν συμπεριλαμβάνεται το τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης της Ιεράπετρας παρά τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης.

Ζητούμενο είναι η στήριξη των υφιστάμενων και η δημιουργία νέων δομών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Λασίθι και όχι το κλείσιμο τους. Οποιαδήποτε επέκταση του ΤΕΙ Κρήτης πρέπει στο εξής να γίνεται προς το Λασίθι καθώς ο Νομός έχει αδικηθεί κατάφορα σε αυτό το θέμα.

Παρακαλούμε να επανεξετάσετε την απόφαση σας και να εντάξετε στο Μηχανογραφικό Δελτίο για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018, το τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Κρήτης.

The post Eπιστολή Aντιπεριφέρειας Λασιθίου σε Υπουργείο Παιδείας για την επαναλειτουργία του ΤΕΙ Ιεράπετρας appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2lA1BPe
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου