Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

M. Λουτσέτης: Μπαίνει περίφραξη στο υδραγωγείο Ιεράπετρας, κανένας αγώνας δεν είναι μάταιος

Νέα επιστολή στέλνει στο Ράδιο Λασίθι  ο Μανώλης Λουτσέτης για το θέμα της περίφραξης του κεντρικού υδραγωγείου της Ιεράπετρας.

Διαβάστε αναλυτικά:

Μετά από τις συκοφαντίες και τις ύβρεις για το πρόσωπο μου επειδή ανέδειξα το θέμα από το <ξέφραγο αμπέλι > που ήταν επί σειρά ετών το Κεντρικό Υδραγωγείο της πόλης, μετά τις συκοφαντικές επιθέσεις και τις απειλές στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20-7-2016, αποφάσισαν επιτέλους και μετά από τόσα χρόνια να κάνουν περίφραξη του Κεντρικού Υδραγωγείου της πόλης, διαθέτοντας 8000 ευρώ. (επισυνάπτεται σχετική απόφαση του Δημάρχου Ιεράπετρας πριν λίγες μέρες).

Βέβαια οι εργασίες ξεκίνησαν αμέσως και σε λίγες μέρες επιτέλους το κεντρικό υδραγωγείο της πόλης της Ιεράπετρας θα παύσει να είναι, < ξέφραγο αμπέλι >.

Όσοι συκοφαντούν και απαξιώνουν Δημότες κατά τις Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας , απλά και μόνο επειδή οι Δημότες τόλμησαν να πουν αλήθειες στο κόσμο , σύντομα θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει . Οι απειλές να απευθυνθούν σε αυτούς που λένε ψέματα στο Λαό της Ιεράπετρας . Να δούμε ποιος είναι < Ο Λυκόφιλος >, και να μάθουμε επιτέλους περισσότερα για το ρόλο του …< ΛΑΓΟΥ > στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας, που τον χρησιμοποιούν πρώην και νυν Δημοτικές Αρχές.

Όσον αφορά για το < ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΤΙΑ > , διαβάστε το κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου για τα προβλεπόμενα .

Σας επισυνάπτω και δύο πρόσφατες φωτογραφίες του υδραγωγείου, και στη μία φαίνεται καθαρά πως ξεκίνησαν να σκάβουν τους λάκους για να στερεώσουν τους πασάλους της περίφραξης. Η όλη διαδικασία προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες.

Κανένας αγώνας δεν είναι μάταιος.

Μανώλης Λουτσέτης του Γεωργίου
Σμήναρχος Ε.Α.
Δημότης Ιεράπετρας
24-8-2016

peristeras-1

peristeras-2

The post M. Λουτσέτης: Μπαίνει περίφραξη στο υδραγωγείο Ιεράπετρας, κανένας αγώνας δεν είναι μάταιος appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2bi3XNt
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου