Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Kαλαντζάκης: Το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Αστυνομίας δεν μας βρίσκει σύμφωνους για την Ιεράπετρα

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση σχεδίου προεδρικού διατάγματος για την αναδιάταξη, αναδιοργάνωση, σύσταση και λειτουργία των περιφερειακών Υπηρεσιών της Αστυνομίας, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επισκέφτηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου, ταξίαρχο, κ. Μανώλη Πετάση, εκφράζοντας την αντίθεσή του για οποιαδήποτε κατάργηση αστυνομικών υπηρεσιών στα όρια του Δήμου Ιεράπετρας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε « το σχέδιο αναδιάρθρωσης δεν μας βρίσκει σύμφωνους για την Ιεράπετρα. Αυτό που και από το παρελθόν έχω τονίσει και κατά τις συναντήσεις μου με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο, Ανδρέα Δασκαλάκη, είναι σε κάθε περίπτωση η ανάγκη διατήρησης της υπάρχουσας αστυνομικής δύναμης και των υπαρχόντων τμημάτων στην Ιεράπετρα, δεδομένων και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν με τα υψηλά ποσοστά μεταναστών, και μάλιστα η ανάγκη δημιουργίας και νέων δομών, όπως άλλωστε, μας είχε αναφερθεί.

Κατά τη συνάντησή μου με τον Αστυνομικό Διευθυντή, εξέφρασα τις αντιρρήσεις μας, ενώ αναφέρθηκα στις μέχρι σήμερα δικές μας ενέργειες για την υποστήριξη αστυνομικών δομών, αιτούμενους σε κάθε περίπτωση την διατήρηση των Αστυνομικών Υπηρεσιών στον Δήμο Ιεράπετρας» καταλήγει στη δήλωσή του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας

The post Kαλαντζάκης: Το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Αστυνομίας δεν μας βρίσκει σύμφωνους για την Ιεράπετρα appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2bYN3Vt
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου