Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Νεκρώνει η πόλη αύριο για την κινητοποίηση, κλειστά μαγαζιά , Δήμος και Δημοτικά Σχολεία

Όλα έτοιμα για την αυριανή κινητοποίηση που θα γίνει στην 7η ΥΠΕ Κρήτης. Ο αντιδήμαρχος κ. Φραγκούλης που έχει αναλάβει το συντονισμού εξαιτίας της απουσίας του Δημάρχου στο εξωτερικό μίλησε στο Ράδιο Λασίθι για την χθεσινή συνεδρίαση αλλά και όσα θα γίνουν αύριο.

Όπως τόνισε, κοινή άποψη είναι πως οι πρόσφατες εξαγγελίες του Υπουργείου δεν είναι χειροπιαστές και δεν  ικανοποιούν την Ιεράπετρα. Υπάρχει απαίτηση για πρακτικές και άμεσες λύσεις και δεν αλλάζει κάτι στην αυριανή κινητοποίηση. «Έχει συνταχθεί υπόμνημα από τους ειδικούς στο Νοσοκομείο, θα δούμε τι απαντήσεις θα πάρουμε και αναλόγως θα πράξουμε. Δεν πάμε για βόλτα, θέλουμε έγγραφες απαντήσεις», τόνισε

Αύριο έξω από το παλιό Δημαρχείο η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί  για τις 9:3 με 5 λεωφορεία και τα λεωφορεία του Δήμου, τα οποία συνολικά μπορούν να μεταφέρουν 400 άτομα.

Οι υπηρεσίες του Δήμου θα είναι κλειστές από τις 11 και μετά, για να μην αναβληθούν δημοπρασίες για τη Χρυσή. Κλειστά θα είναι και τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης με ευθύνη του Δημάρχου. Κλειστά θα είναι και τα νηπιαγωγεία ενώ ανοιχτοί θα είναι οι βρεφονηπιακοί σε όλο το Δήμο. Για τα μαγαζιά ο κ. Φραγκούλης τόνισε πως ο Δήμος θέλει να είναι κλειστά, όμως δεν μπορεί να επιβληθεί αυτή η απόφαση και είναι στο χέρι των συλλόγων να αποφασίσουν, κάτι το οποίο έκαναν τελικά καλώντας τα μέλη τους να είναι αύριο κλειστά

Ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στην απόφαση του νέου Διοικητή για το Νοσοκομείο τονίζοντας πως η απόφαση δεν είναι ικανοποιητική και οτι περίμεναν έστω το αίτημα για ντόπιο διοικητή να μπορούσε να ικανοποιηθεί. Αύριο θα τεθεί και αυτό το θέμα και οι ενστάσεις που έχει η Ιεράπετρα στην κινητοποίηση στη ΔΥΠΕ.

The post Νεκρώνει η πόλη αύριο για την κινητοποίηση, κλειστά μαγαζιά , Δήμος και Δημοτικά Σχολεία appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/22vnxYv
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου