Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Περισσότερες από 60 μαχαιριές δέχθηκε ο αδικοχαμένος Τόλης

Σε κατάσταση αμόκ βρισκόταν ο 28χρονος Παναγιώτης τη στιγμή που χτυπούσε με το μαχαίρι της κουζίνας τον 21χρονο αδελφό του κι ενώ κοιμόταν στο δωμάτιο του το μοιραίο μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι τους στα Μισίρια Ρεθύμνου.

Η μανία με την οποία ο μεγαλύτερος αδελφός χτυπούσε τον μικρότερο αποκαλύπτεται από το πλήθος των τραυμάτων που δέχθηκε καθώς σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας που διενεργήθηκε από τον Ιατροδικαστή Κρήτης Σταμάτη Μπελιβάνη ο άτυχος Αποστόλης δέχθηκε περισσότερα από 60 χτυπήματα, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας.

Η νεκροψία – νεκροτομή ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα στις σορούς και των δύο ανδρών που κηδεύονται το μεσημέρι στα Μισίρια ενώ τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του δράστη και αυτόχειρα θα προσδιοριστούν όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Γαργερός αφού κατέσφαξε τον αδελφό του στη συνέχεια κλειδώθηκε στην αποθήκη της οικογένειας πίνοντας ένα κοκτέιλ από διάφορα δηλητηριώδη υγρά, όπως υγρό μπαταρίας, φυτοφάρμακο ή και ποντικοφάρμακο.



from Cretapost.gr http://ift.tt/2zVY05M
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου