Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Από τη θάλασσα σε σπίτι ηλικιωμένων σκάφος που κλάπηκε στην Κρήτη

Από τη θάλασσα στο βουνό και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αθανάτων στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, εντοπίστηκε τελικά  σκάφος που κλάπηκε από την Παντάνασσα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νωρίς το μεσημέρι, οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση του 1ου Λιμενικού τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου και του σώματος ειδικών αποστολών του Λιμεναρχείου.

Αξιοποιώντας πληροφορίες, αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας, οι λιμενικοί έφτασαν στην περιοχή των Αθανάτων, όπου το σκάφος βρέθηκε σε αποθηκευτικό χώρο, πίσω από το σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων έχει προσαχθεί  στο γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. Οι πληροφορίες των Αρχών λένε ότι ως ύποπτος για την κλοπή φέρεται άτομο το οποίο έχει απασχολήσει και έχει στενή συγγενική σχέση με τους προσαχθέντες.

Οι ηλικιωμένοι, πάντως, υποστηρίζουν ότι δεν ξέρουν το παραμικρό, ωστόσο δεν αποκλείεται ενώπιον των αρχών να εμφανιστεί τελικά το εν λόγω πρόσωπο.

Οι κάμερες ασφαλείας αλλά και άτομο που έδωσε την «χρυσή» πληροφορία βοήθησαν στον άμεσο εντοπισμό του σκάφους ωστόσο μυστήριο παραμένει το κίνητρο της κλοπής. Οι Αρχές χειρίζονται την υπόθεση με πολλή προσοχή, καθώς δεν ξέρουν ακόμα σε τί μονοπάτια μπορεί να τους οδηγήσει η έρευνα.

The post Από τη θάλασσα σε σπίτι ηλικιωμένων σκάφος που κλάπηκε στην Κρήτη appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2ynkuJk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου