Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

«Υποδοχή» με ματ και… ντομάτες για τον Υπουργό στο Τυμπάκι [βίντεο]

«Θερμή» η υποδοχή που επεφύλαξαν αγρότες της Μεσαράς, στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι την ΒΙΑΝΑΜΕ στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού.

Αγρότες της περιοχής έστησαν μπλόκο στην είσοδο του Τυμπακίου αναμένοντας τον αναπληρωτή Υπουργό που ωστόσο… άλλαξε τη ρότα του καθώς ενημερώθηκε για την κινητοποίηση και προσσέγγισε το χωριό από διαφορετικό δρόμο.

Αυτό δε στάθηκε δυνατό να αναχαιτίσει τους αγρότες που βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Τυμπακίου όπου ο Αναπληρωτής Υπουργός κατευθύνθηκε ωστόσο βρήκαν μπροστά τους μια διμοιρία των ΜΑΤ να έχει παραταχθεί και να τους κλείνει την είσοδο.

Αγρότες της περιοχής έριξαν στο δρόμο τις απούλητες ντομάτες, καθώς η αγορά έχει γεμίσει με εισαγόμενες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει υπογραμμίζοντας ότι ο Υπουργός δεν προσκάλεσε κανέναν επίσημο αγροτικό φορέα της περιοχής, σε συνάντηση.

Ο υπουργός από την πλευρά του εξήγησε ότι δεν ήταν στο πρόγραμμα του να συναντηθεί σήμερα με όλους τους αγρότες της περιοχής αλλά με τους συνεταιρισμούς βιολογικών προϊόντων.

πηγή: apopsilive.gr

The post «Υποδοχή» με ματ και… ντομάτες για τον Υπουργό στο Τυμπάκι [βίντεο] appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2qSyrgV
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου