Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Πιτσιόρλας: Πρέπει να αξιοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε τον ιδιωτικό τομέα

Πιτσιόρλας: Πρέπει να αξιοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε τον ιδιωτικό τομέα

Η σύζευξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα είναι απαραίτητη για να αναπτύξουμε όλα τα γεωπολιτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας ώστε να εξελιχθεί σε πραγματικό κόμβο για τις μεταφορές, τις τηλεπικοινωνίες και την ενέργεια και για να διαμορφώσουμε μια εξωστρεφή οικονομία.

Αυτά υπογράμμισε ο υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας σε πάνελ διαλόγου στην σημερινή ετήσια εκδήλωση των Bravo Sustainability Awards 2017 με θέμα «Δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Ελλάδα του ΑΥΡΙΟ» κατά την διάρκεια της οποίας έγινε και η απονομή βραβεύσεων σε επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για την κοινωνική τους δράση.
Ο κ. Πιτσιόρλας σημείωσε ότι πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε στα αίτια που μας οδήγησαν στην κρίση για να προχωρήσουμε προς την ανάπτυξη ναι να λάβουν το ρόλο που τους αξίζει τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον.

"Είμαστε στην αφετηρία, πετύχαμε προσαρμογή των δεδομένων της ελληνικής οικονομίας και όλοι οι δείκτες μας επιτρέπουν την εκκίνηση" είπε ο κ. Πιτσιόρλας.

Σχετικά με την αξιοποίηση των γεωπολιτικών πλεονεκτημάτων της χώρας ο υφυπουργός υπογράμμισε ότι στους βασικούς τομείς των υποδομών η κυβέρνηση σχεδιάζει τις επενδύσεις με διεθνείς συμμαχίες και κινητοποίηση του ιδιωτικού τομέα καθώς "ο κρατικός προϋπολογισμός είναι πενιχρός αλλά και τα ευρωπαϊκά προγράμματα συρρικνώνονται χρόνο με το χρόνο οπότε αυτό που πρέπει να αξιοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε είναι ο ιδιωτικός τομέας"



from Γιατί η επικαιρότητα έχει πραγματικές ειδήσεις και χρήσιμα νέα http://ift.tt/2rU4Thq
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου