Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ολόκληρη η Σουηδία στο… Airbnb!

Ολόκληρη η Σουηδία στο… Airbnb!

Η Σουηδία έχει μετατρέψει ολόκληρη τη χώρα της σε καταχώρηση στην ψηφιακή πλατφόρμα του Airbnb. Σε συνεργασία με το VisitSweden, τον επίσημο τουριστικό ιστότοπο της χώρας, το Airbnb δημιούργησε μια ξεχωριστή σελίδα αφιερωμένη στη Σουηδία.

Οι Σκανδιναβικές χώρες έχουν έναν κανόνα, το «Allemansrätten», δηλαδή την «ελευθερία της περιπλάνησης» σύμφωνα με τον οποίον οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να εξερευνήσουν ελεύθερα όλους τους δημόσιους χώρους σε ολόκληρη τη χώρα και να ανακαλύψουν τη σουηδική φύση μέσα από την πεζοπορία, την ποδηλασία ή την κατασκήνωση δωρεάν. Κάθε μία από τις αναρτήσεις της στη ψηφιακή πλατφόρμα, διαθέτει μια «υπαίθρια στέγη», πραγματικό κλιματισμό και φυσική θέρμανση και όλες είναι διαθέσιμες όλο τον χρόνο.

Σκοπός αυτής της πρωτότυπης καμπάνιας που απευθύνεται κυρίως στην αμερικανική αγορά, είναι να αναδείξει τις φυσικές ομορφιές της χώρας ενώ το Airbnb από την πλευρά του, επιδιώκει να λειτουργήσει στο άμεσο μέλλον και ως πλατφόρμα μάρκετινγκ προορισμού.

«Είναι ένα σπίτι με όλες τις ανάγκες και τις ανέσεις που κάθε υπέροχο σπίτι πρέπει να έχει. «Είναι ένας τόπος όπου μπορείτε να μαζέψετε μούρα, να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια, να κολυμπήσετε στις λίμνες και να περιπλανηθείτε ελεύθερα… Είναι διαθέσιμη 365 ημέρες το χρόνο, μπορεί να φιλοξενήσει όλον τον κόσμο, έχει απεριόριστα κρεβάτια και μπορείτε να κάνετε check-in όποτε θέλετε», αναφέρει η καμπάνια.

Πηγές: ΕΡΤ, businessinsider 



from Γιατί η επικαιρότητα έχει πραγματικές ειδήσεις και χρήσιμα νέα http://ift.tt/2qfH9XD
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου