Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΣΟΚ: Βίντεο από τη στιγμή που αυτοπυρπολείται ο Σύρος πρόσφυγας στη Χίο

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που αυτοπυρπολείται ο Σύρος πρόσφυγας στις εγκαταστάσεις της ΒΙΑΛ στη Χίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Οι στιγμές είναι δραματικές, καθώς ο πρόσφυγας λούζεται με εύφλεκτο υλικό και αναφλέγεται ακριβώς τη στιγμή που ένας αστυνομικός επιχειρεί να τον αποτρέψει από την πράξη του. Ο δε πρόσφυγας τυλίγεται αμέσως στις φλόγες και τρέχει μαινόμενος προς κάθε κατεύθυνση.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, εγκαύματα υπέστησαν τόσο ο αστυνομικός, όσο και ένα ακόμη άτομο που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι στο κέντρο φιλοξενίας της ΒΙΑΛ, στη διάρκεια της έντονης διαμαρτυρίας του νεαρού πρόσφυγα για την παραμονή του στη Χίο και την μη εξέταση του αιτήματος ασύλου που έχει υποβάλει.

Η κατάσταση της υγείας του νεαρού άνδρα συνεχίζει να παραμένει σοβαρή αφού έχει υποστεί εγκαύματα σε ποσοστό 85% σε όλο του το σώμα και κρίνεται απαραίτητη η μεταφορά του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο νοσοκομείου της Χίου παραμένει νοσηλευόμενος με εγκαύματα και ο αστυνομικός. ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει τον 29χρονο πρόσφυγα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τοπικών ΜΜΕ, ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με εγκαύματα 7% στα χέρια και 5% στο πρόσωπο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο – Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες!

protothema.gr, enikos.gr



from Cretapost.gr http://ift.tt/2oflMnZ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου