Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ικανοποιημένος παρά την ήττα ο Μπαξεβάνος

Ο προπονητής του Κισσαμικού στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του και έθεσε ως στόχο τη σωτηρία – Άδικη χαρακτήρισε τη βαθμολογική θέση των Κρητικών ο Νικόλτσης

Ο Κισσαμικός στάθηκε καλά στο «Γεντί Κουλέ», αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι Κρητικοί στάθηκαν άτυχοι, αλλά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του.

Πλέον, έστρεψε το ενδιαφέρον του στη συνέχεια θέτοντας ως στόχο τη σωτηρία, ενώ μίλησε και για την προσπάθεια της ομάδας του… φίλου του, Νίκου Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Για ματς ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία δυνατή και ιστορική ομάδα. Ήταν ένα δύσκολο ματς όμως και για τον ΟΦΗ. Εμείς παίζαμε για δύο αποτελέσματα. Προσπαθήσαμε να μην απειληθούμε στο πρώτο ημίχρονο και τα καταφέραμε.

Δεχθήκαμε όμως ένα γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους που έδωσε προβάδισμα και ψυχολογία στον αντίπαλο.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε ευκαιρίες δεν είχαμε όμως σήμερα την τύχη μαζί μας. Κοιτάμε το επόμενο ματς με την Λαμία στα Χανιά. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ό,τι παίρναμε σήμερα θα ήταν κέρδος. Στόχος μας είναι να σωθούμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου.

Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και στον φίλο μου και άλλοτε συμπαίκτη μου, Νίκο Παπαδόπουλο. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Κάθε ματς είναι τελικός. Ο ΟΦΗ σε κάθε ματς θα πρέπει να νικάει.

Στη Φούτμπολ Λιγκ όμως πρέπει να… ματώσεις για να πάρεις εκτός έδρας νίκες. Έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία, πρέπει όμως να παλέψει γιατί υπάρχουν ακόμα πολλά ματς».

Γιώργος Νικόλτσης: «Η ομάδα μου αδικείται από τη βαθμολογική της θέση»

Από πλευράς παικτών, ο Γιώργος Νικόλτσης εξέφρασε την άποψη ότι ο Κισσαμικός αδικείται από τη θέση στην οποία βρίσκεται στη βαθμολογία:
«Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και την σημερινή μας εμφάνιση.

Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας.

Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ σε ένα κομβικό σημείο του ματς. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και κάναμε μία καλή εμφάνιση.



from Cretapost.gr http://ift.tt/2mjSpjA
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου