Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Χωρίς άμεσο αποτέλεσμα οι επαφές για το ΤΕΙ στο Ηράκλειο – Νέα σύσκεψη στην Ιεράπετρα το απόγευμα

Χωρίς κάποιο άμεσο αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Επιτροπής Στήριξης για το τμήμα Ιεράπετρας με την διοίκηση στο ΤΕΙ Κρήτης, λίγο μετά τη μια το μεσημέρι.

Στη σύναντηση που έγινε ο πρόεδρος του ΤΕΙ κ. Καπετανάκης, εμφανίστηκε δύσπιστος ως προς τις δεσμεύσεις που έχουν δοθεί για την χρηματοδότηση του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης στην Ιεράπετρα από την κυβέρνηση και ανέφερε πως πρέπει να υπάρξει επικοινωνία και δέσμευση του Υπουργού Παιδείας προς το ΤΕΙ Κρήτης πως θα τηρήσει τις υποσχέσεις του, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα, και είναι κάτι το οποίο ζητούν όλοι οι πρόεδροι των τμημάτων του ΤΕΙ Κρήτης.

Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με τον βουλευτή Λασιθίου κ. Θραψανιώτη για να πιέσει τον Υπουργό να ενεργήσει γρήγορα, αλλά και με το Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να είναι ενήμεροι για τις επαφές Δήμου Ιεράπετρας και ΤΕΙ Κρήτης.

Πλέον Δήμος και διοίκηση του ΤΕΙ θα συνεχίσουν τις επαφές τους, περιμένοντας την αντίδραση του Υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου.

Τα όποια νεότερα προκύψουν, θα συζητηθούν σε νέα έκτακτη σύσκεψη της Επιτροπής Στήριξης του ΤΕΙ που θα γίνει στις 20:30, απόψε, Παρασκευή, στην αίθουσα συσκέψεων του Δήμου Ιεράπετρας και εκεί θα αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες.

The post Χωρίς άμεσο αποτέλεσμα οι επαφές για το ΤΕΙ στο Ηράκλειο – Νέα σύσκεψη στην Ιεράπετρα το απόγευμα appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2mkrm4k
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου