Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Νίκη και 5αδα για Α.Σ.Ι., παράπονα η Νεάπολη – Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Δείτε από το Ράδιο Λασίθι τις καλύτερες φάσεις του αγώνα μεταξύ του Ο.Φ.Ι. και του Α.Ο. Κριτσάς που έγινε την Κυριακή 26-02 στο Βουζουνεράκειο στάδιο της Ιεράπετρας για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ Λασιθίου.

Η ομάδα του Α.Σ.Ι. έφυγε νικήτρια με γκολ του Μπελιμπασάκη στο 75′ με την ομάδα της Νεάπολης να έχει παράπονα από τη διαιτησία για την αποβολή του τερματοφύλακα της ομάδας λόγω διαμαρτυρίας στο 40′.

Όπως είπε ο προπονητής της Νεάπολης Γιάννης Κοντάκης στο Ράδιο Λασίθι «Όσοι ήταν στο γήπεδο έιδαν μια Νεάπολη που πάλεψε το παιχνίδι όσο ο διαιτητής την άφησε.  Απ’ τη στιγμή που η διαιτησία επηρέασε τη συνέχεια, και μείναμε με 10 παίχτες, το άγχος και η βαθμολογική πίεση δεν μας επέτρεψε να επανέλθουμε.
Ο Α.Σ.Ι. έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια, όμως ο διαιτητής δεν μας άφησε να παλέψουμε στα ίσα.»

Απ΄την πλευρά του ο προπονητής του Α.Σ.Ι. Μανώλης Μυλωνάκης  τόνισε: «Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς, ώστε να μείνουμε όσο γίνεται κοντά στην κορυφη. Μετά τη νίκη επί του Κουτσουρά την προηγούμενη αγωνιστική μας έφυγε οριστικά το άγχος για τα play-out. Σήμερα αν και κάναμε ένα σχετικά κακό παιχνίδι, καταφέραμε και πήραμε μια πολύτιμη νίκη και είμαστε στην 5αδα. Πλέον ξέρουμε τους στόχους μας και στα επόμενα 8 παιχνίδια είναι και θέμα της διοίκησης να δει τι θέλει για το μέλλον.»

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:

Α.Ο. Ελούντας – ΠΑΟ Κρούστα 4-1
Νίκη Σητείας – Α.Ε. Λακωνίων 5-0
Α.Σ.Ι. – Α.Ε. Νεάπολης 1-0

Α.Ο. Κριτσάς – Α.Ο.Α.Ν. 1-5
Πύργος – Ο.Φ.Ι. 1-3
Ελπίδες – Α.Ο.Σ.Κ. 0-2
Αναγέννηση – Α.Ο. Σκοπής 3-0

Βαθμολογία μετά την 18η αγωνιστική

1. Ο.Φ.Ι. 49
2.Νίκη Σητείας 47
3. Αναγέννηση 41
4. Α.Ο.Α.Ν. 34
5. Α.Σ.Ι. 33
6. Α.Ο. Ελούντας 25
7.Α.Ε. Νεάπολης 23
8.Α.Ε. Λακωνίων 23
9. Α.Ο.Σ.Κ. 23
10. Πύργος Κ.Χ 21
11. ΠΑΟ Κρούστα 19
12. Α.Ο. Κριτσάς 14
13. Α.Ο. Σκοπής 7
14. Ελπίδες 3

 

The post Νίκη και 5αδα για Α.Σ.Ι., παράπονα η Νεάπολη – Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα appeared first on Radiolasithi.gr.



from Radiolasithi.gr http://ift.tt/2lnW3oq
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου