Join Us On Facebook

Join Us On Facebook

doreanlaxeio.gr

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Πρωταθλητής αφίξεων το αεροδρόμιο Ηρακλείου

Νέο ρεκόρ πέτυχε το 2016 ο ελληνικός τουρισμός, καθώς 27,5 εκατομμύρια τουρίστες επέλεξαν πέρυσι την Ελλάδα για να κάνουν διακοπές.

Παράλληλα, το αεροδρόμιο του Ηρακλείου ήταν αυτό που σημείωσε το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης διακίνησης επιβατών για το προηγούμενο έτος, με άνοδο 13,3%.

Επίσης, στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων καταγράφεται η μεγαλύτερη επιβατική κίνηση για τον Δεκέμβριο του 2016. Συγκεκριμένα στο «Νίκος Καζαντζάκης» διακινήθηκαν 89.974 επιβάτες ενώ από το αεροδρόμιο Χανίων κατά το μήνα Δεκέμβριο, πέρασαν 74.658 επιβάτες.

Σχολιάζοντας τα στοιχεία της επιβατικής κίνησης για το δωδεκάμηνο του 2016 ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Κωνσταντίνος Λιντζεράκος τόνισε: «Με λίγα λόγια και πολύ δουλειά συνεχίζουμε δυναμικά και για το 2017. Το ρεκόρ επιβατικής κίνησης που κατέγραψαν τα ελληνικά αεροδρόμια είναι προς όφελος της εθνικής οικονομίας. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό της πολιτικής αεροπορίας, όλους τους συνεργαζόμενους φορείς και όσους δουλεύουν στον τομέα των αερομεταφορών για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που έδειξαν, το όποιο είχε σαν αποτέλεσμα να διακινήσουμε με ασφάλεια αυτόν τον ιστορικά υψηλό αριθμό επιβατών».

The post Πρωταθλητής αφίξεων το αεροδρόμιο Ηρακλείου appeared first on VOUCHER-ERGASIA.



from VOUCHER-ERGASIA http://ift.tt/2keRrjA
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου